Algemene voorwaarden 

1.Verkoper 

De webwinkel van Stoffenhuis Lizzy met maatschappelijke zetel te Blanden, Haasroodsestraat 68, BTW BE0822.094.222, biedt haar klanten om haar producten online aan te kopen. 

2. Toepassing 

Elke bestelling geldt als aanvaarding door de koper van onze algemene voorwaarden, die integraal deel uitmaken van de overeenkomst, met uitsluiting van alle andere algemene of bijzondere voorwaarden uitgaande van de koper, behoudens uitdrukkelijk schriftelijke andersluidend beding. 

3.Bestelling 

Na het plaatsen van je bestelling, krijg je een automatisch gegenereerde e-mail met de bevestiging van je bestelling. Mocht een artikel toch niet meer voorradig zijn, dan krijg je daar bericht van. Bestellingen kunnen enkel geplaats worden via de webshop. Er worden geen bestellingen, noch wijzigingen of toevoegingen aan online geplaatste bestellingen, aanvaard via telefoon, e-mail, facebook of andere media. 

4.Prijzen 

Al onze prijzen zijn inclusief 21% maar exclusief verzendingskosten. Bij het plaatsen van een bestelling geldt steeds de prijs die van toepassing is op het moment van de bestelling. 

5.Betaling 

Betalingen dienen altijd in één verrichting te gebeuren. Bij het afrekenen van je bestelling kan je kiezen tussen verschillende betaalmogelijkheden. 

6.Levering 

Na ontvangst van de betaling, wordt je bestelling binnen de 2 werkdagen verstuurd. Binnen België wordt de leveringstermijn geschat op 3 werkdagen, maar dit is niet bindend. Stoffenhuis Lizzy is niet verantwoordelijk voor laattijdige leveringen die het gevolg zijn van stakingen, onverwachte sluitingsdagen of drukke periodes bij de transporteurs. Geen enkele vertraging kan aanleiding geven tot verbreking van de aankoop of de betaling van een schadevergoeding ten voordele van de koper, behoudens in geval van opzettelijke vertraging veroorzaakt door de verkoper. Een foutief doorgegeven leveringsadres is de verantwoordelijkheid van de koper en geeft aanleiding tot extra kosten van de koper. 

7. Verzakingsrecht-retourneren 

Je hebt het recht af te zien van de verkoopovereenkomst en/of de geleverde artikels te retourneren zonder betaling van boete of opgave van motief en dit binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product. Wil je van dit recht gebruik maken, dan moet je de goederen in originele staat en verpakking, op eigen risico en kosten terugsturen naar Stoffenhuis Lizzy, Haasroodsestraat 68, 3052 Blanden. Het aankoopbedrag wordt teruggestort zodra we de artikelen, met het originele factuur in ons bezit hebben. Artikelen die in geen geval worden teruggenomen: gewassen, verknipte, gebruikte, bevuilde, en beschadigde stoffen. Artikelen waarvan de verpakking geopend werd. Artikelen die op maat van de klant zijn gemaakt. 

8. Persoonsgegevens 

Door het plaatsen van een bestelling, ga je akkoord met het gebruik van je persoonsgegevens voor het beheer van de bestelling, levering en facturen. De gegevens worden niet overgemaakt aan derden. 

9. Risico van verzending 

Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging tijdens verzending via de transporteurs. 

10. Het gebruik van beelden uit de webshop 

Delen van foto’s uit de webshop is enkel toegestaan, mits vermelding Stoffenhuis Lizzy en duidelijke link naar https://stoffenhuislizzy.be.

11. Toepasselijk recht 

Alle overeenkomsten afgesloten met verkoper worden beheerst door het Belgische recht. De rechtbank van Leuven is exclusief bevoegd. 

Vandenbergh Nancy behoudt zich het recht voor te allen tijde, zonder nadere kennisgeving, de voorwaarden te wijzigen.